Hyvinkään Tahko ry:n ja Tahko Pesis Oy:n yhteistyö tiivistyy

22.9.2023

Miesten Superpesistoimintaa hallinnoiva Tahko Pesis Oy on järjestänyt syyskuussa suunnatun osakeannin, jonka kautta Hyvinkään Tahko ry liittyy Tahko Pesiksen omistajien joukkoon.

Järjestelyn tavoitteena on tiivistää yhteistyötä kahden organisaation välillä ja olla luomassa ennen kaikkea yhtenäisempää Tahkoa. Yhteistyön myötä Hyvinkään Tahko ry:n toiminnanjohtaja Antti Yli-Saunamäki operoi jatkossa myös Tahko Pesiksen seurajohtajana sekä miesten Superpesisjoukkueen managerina.


- Meillä on toiminnassa paljon päällekkäisiä toimintoja, joiden tehostaminen helpottaa koko seurakentässä toimimista. Haluamme, että tulevaisuudessa olisi vain yksi yhtenäinen Tahko, joka pystyy ajattelemaan asioita seuran kokonaisetua huomioiden, kertoo Antti Yli-Saunamäki.


- Hyvinkään Tahko ry uskoo, että tällä järjestelyllä pystytään parantamaan seuran pelaajapolkua ja säännöllistämään omien juniorien mahdollisuutta murtautua edustusjoukkueeseen. Haluamme myös, että niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkue on jatkossa luontaisempi osa juniorien polkua ja näkyvät joukkueiden arjessa säännöllisesti, Yli-Saunamäki jatkaa.


Yhteistyön yhtenä konkreettisena esimerkkinä on lokakuun alussa alkava B-poikien Tehoryhmä, jossa merkittävässä vetovastuussa ovat Superpesisjoukkueen ensi kauden pelinjohtajat.