OP Korttelipesis 2024

Hyvinkään Tahko ja Riihimäen Pallonlyöjät yhteinen korttelipesis kesälle 2024!  


Hyvinkään Tahko ja Riihimäen Pallonlyöjät yhdistävät voimansa ja järjestävät kesällä yhteisen korttelipesiksen 2014-2017-syntyneille lapsille. Korttelipesiksen kesto on viikot 20-24 ja 31-35.   


Korttelipesiksen toiminta:   

Korttelipesis on matalan kynnyksen harrastetoiminto pesäpallosta kiinnostuneille lapsille. Aiempaa kokemusta ei vaadita!

Viikoittaiset pesistreenit järjestetään ilmoittautumisesi mukaan, joko Hyvinkäällä tai Riihimäellä. Viikoittaisten treenien lisäksi järjestämme kolme kaikkien Hyvinkään ja Riihimäen korttelipesisläisten yhteistä turnauspäivää, jossa pääsemme harjoittelemaan pelaamista Junnusuper- säännöillä.  

 https://www.youtube.com/watch?v=2MvAWknCnRw&t=114s  

  

Turnauspäivät: 

Turnauspäivät ovat tarkoitettu vain korttelipesisläisille, joten tapahtumaan osallistuminen ei vaadi aiempaa pesis- tai pelikokemusta. Päivän päätavoitteena on yhteinen hauskanpito, jonka ohessa opimme myös pelitaitoja.   

Sovitut turnauspäivät ovat 2.6 Hyvinkäällä, 17.8 Riihimäellä ja 31.8 Hyvinkäällä. Turnauspäivien tarkka aikataulu kerrotaan myöhemmin. 

  

Treenipäivät:  

Hyvinkäällä treenaamme neljän joukkueen voimin. 

Hakala-minit (17-16-syntyneet) Treenit maanantaina klo 17-18 

Hakala-skidit (15-14-syntyneet) Treenit maanantaina klo 18-19 

Viertola-minit (17-16-syntyneet) Treenit keskiviikkona klo 17-18 

Viertola-skidit (15-14-syntyneet) Treenit keskiviikkona klo 18-19 


Riihimäellä treenaamme kahden joukkueen voimin. 

Peltosaari-minit (17-16-syntyneet) maanantaisin Peltosaaren liikuntapuistossa klo 17-18  

Peltosaari-skidit (15-14-syntyneet) maanantaisin Peltosaaren liikuntapuistossa klo 18-19 

  

Varusteet:   

Korttelipesiksessä pärjää liikunnallisella ja säänmukaisella varustuksella, joiden lisäksi tietenkin lenkkarit jalkaan ja täysi juomapullo mukaan. Pesisvälineitä meiltä löytyy lainaksi, mutta mikäli omia vaan löytyy niin ne ehdottomasti mukaan.   

  

Hinta:  

Korttelipesiksen hinta on 40€. Hinta sisältää koulutetut ohjaajat, kenttävuokrat, mahdolliset lainavälineet, vakuutuksellisen pesispassin ja turnauspäivät (ei kyytejä).   

  

Ilmoittautuminen:   

Korttelipesikseen ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Muistathan täyttää myös lapsen henkilötunnuksen vakuutusta varten!

Ilmoittautuminen Riihimäen korttelipesikseen tapahtuu osoitteessa https://rpl.myclub.fi/flow/courses/public. Hyvinkään korttelipesikseen voit ilmoittautua alla olevista linkeistä.

Nähdään kentillä!💛